Home
  Home
 
  Wie Zijn wij
 
  Onze methodes
 
  Onze Diensten
 
  Plan
 
Home
Partners
Contact
Inschrijving
Uw account
 
  Onze Diensten :

 Onze diensten worden op maat afgestemd op uw specifieke behoeften. 
 
  Incasso
  Juridisch incasso
  Handelsinformatie en inlichtingen

 Incasso

AM CONSILIUM handelt van in het begin van het geschil dit als bemiddelaar in het belang van haar klant door haar actie te richtten naar een minnelijke schikking door uw zakelijk imago te behoeden. Wij bieden een complete collectieve dienstverlening, gepersonnaliseerd en efficiënt op basis van de resultaten: no cure – no pay Onze dienstverlening is gebaseerd op een samenwerkingsovereenkomst zonder verplichting tot aankoop.

Om u te voldoen op zijn best, gebruikt AM CONSILIUM haar eigen on-line administratie systeem, zodat u de voorruitgangsverslagen gratis met uw toegang kan volgen. U krijgt real-time toegang tot alle nuttige procedures, volledige rapporten, individuele service en kosten

Wij benaderen uw klant (particulieren en bedrijven) en herinneren uw debiteuren naar hun boekhoudkundige verplichtingen met betrekking tot de zorgen van de zakelijke relatie.

Wij veranderen hun betalingsgedrag op een snel en effectief resultaat.

Wanneer het incasso met minnelijke schikking geen positieve resultaten brengt, startten we met uw toestemming, de juridische procedure na een solvabiliteitsenquête van uw debiteur.
 
 Juridische procedure
In gevallen waarin de procedure voor de invordering van schulden niet succesvol is, beginnen we met uw toestemming de adequate gerechtelijke procedure. Wij volgen de zaak van begin tot het einde van de procedure. Wij werken samen met verschillende deurwaarders en advocaten die gespecialiseerd zijn in deze soort procedures om de kwaliteit van uw stukken, en handelen in uw beste belang.

 Handelsinformatie
Om te voorkomen dat uw bedrijf geen risico’s heeft, bieden wij volledige financiële informatie over de solvabiliteit en kredietwaardigheid van uw klanten.
 
Overzicht van de relevante wetten en decreten.
- Wet betreffende de minnelijke invordering van schulden (20/12/2002)
- Wet op de consumentenkrediet (12/06/1991)
- Wet op de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument (05/07/1998)
- Wet op de collectieve schuldenregeling en de mogelijkheid van de verkoop van OTC- beslag genomen onroerende goederen (05/07/1998)
- Wet op de bestrijding van de betalingsachterstand bij handelstransacties (02/08/2002)
ONZE DIENSTEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
   AM CONSILIUM | V-1291732 | SITEMAP | IDENTIFICATION | Powered by Imust.be