Home
  Home
 
  Wie Zijn wij
 
  Onze methodes
 
  Onze Diensten
 
  Plan
 
Home
Partners
Contact
Inschrijving
Uw account
 
  Onze methodes :

 Onze incassowerkzaamheden zijn op maat gericht en gepersonnaliseerd, dankzij moderne en efficiënte instrumenten die specifiek ontwikkeld zijn voor ons bedrijf, aangepast op uw behoeften en ook voor onze werkmethodes. .

 Onze ervaring en professionaliteit staat ons toe om een van de beste slagingspercentages te hebben in onze sector.
Wij volgen uw dossiers nauwkeurig op, dat het nu gaat om een dossier of een groot aantal dossiers.

 AM Consiliumcombineert professionaliteit en deskundigheid. Wij werken respectvol met uw handelsrelaties, wij garanderen de vertrouwelijkheid van de aan ons toevertrouwde opdracht en communiceren open en direct met onze klanten in het onvoorwaardelijke respect van de bestaande wetgeving. (wetsartikelen in onze links naar pdf- documenten).

 Verbintenis:
Nous utilisons des méthodes innovantes dans le domaine du recouvrement. Nous garantissons la qualité de notre personnel et choisissons les collaborateurs les plus compétents en recouvrement et gestion de crédit.

 Relacie met onze opdrachtgever :
Wij houden rekening met uw wensen en integreren deze in onze diensten. U beschikt over een instrument voor het beheren van uw online bestanden en wij houden u persoonlijk op de hoogte over de vooruitgang van uw dossier.

 Snelheid en winstgevendheid:
De dossiers moeten opgelost geraken en de geïncasseerde factuurs tegen een redelijke prijs. Wij incasseren naargelang op voorhand afgesproken afspraken. Wij rekenen onze diensten op basis van de behaalde resultaten : no cure, no pay !


ONZE METHODES

 

 

 
 
   AM CONSILIUM | V-1288013 | SITEMAP | IDENTIFICATION | Powered by Imust.be